Ahmet KABAKLI İlkokulu

Telefon : 0 312 502 18 31
WEB https://ahmetkabakliio.meb.k12.tr
Adres : ZİRVEKENT MAH. SELÇUKLU CADDESİ NO 12 MAMAK/ANKARA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.
MİSYON : Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Servis :
Ulaşım : 334 Nolu EGO otobüsleri ve Ulus Zirvekent Dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır. Nata Vega alışveriş merkezine yakın mesafededir. Okulumuzun yanından otobüs ve dolmuş geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Zirvekent Mahallesi Kuruçay köyü istikametinden okulumuza ulaşılmaktadır. Nata Vega alışveriş merkezinden okulumuz ve Toki Blokları gözükmektedir.Okulumuz ocak 2016 itibari ile ZORUNLU hizmet kapsamına alınmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 13 km, İl merkezine 22 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Ankara Mamak Futsal Turnuvası İlçe 4´sü.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda spor atölyesi, Müzik atölyesi, zeka oyunları atölyesi, Drama atölyesi, kütüphane ve eba destek noktası bulunmaktadır